Κιτρινόμαυρο πάρτι στο Ωραιόκαστρο, με λαϊκή απαίτηση για «διπλό» στο ΟΑΚΑ! (photogallery – video)

Ήταν μια ακόμη κιτρινόμαυρη γιορτή, από αυτές που μόνο η οικογένεια του Άρη και ο κόσμος της ξέρουν να διοργανώνουν! Τα εγκαίνια του Super 3 Ωραιοκάστρου έλαμψαν σε μια μοναδική κιτρινόμαυρη βραδιά… Το PRESSARIS ήταν εκεί και σας μεταφέρει τον παλμό των όσων έγιναν σε βαθύ… κίτρινο φόντο!

Εδώ και μέρες είχαν γίνει οι κατάλληλες προετοιμασίες για να στηθεί στην εντέλεια η βραδιά των εγκαινίων του νέου παραρτήματος του Super 3 στην… καρδιά του Ωραιοκάστρου. Από νωρίς σήμερα το απόγευμα μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές, ώστε να είναι έτοιμα όλα!

Η γιορτή στήθηκε και όλα ήταν στην τελευταία λεπτομέρεια, γύρω στις 8 το βράδυ. Ο κόσμος συνέρευσε και συμμετείχε ενεργά, όπως αυτός ξέρει: με συνθήματα, πυρσούς, κιτρινόμαυρα κασκόλ, σχόλια γύρω – από τι άλλο- από την αγάπη του για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Το μπάρμπεκιου και το άφθονο ποτό ανέβασαν την… θερμοκρασία και το κέφι.

Η γιορτή… άναψε με την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Άρη! Γιαννιώτας, Κατίδης, Τριανταφυλλάκος, Κανούλας και Κοτσώνης με το που εμφανίστηκαν «έδωσαν» το σύνθημα. «Νίκη στο ΟΑΚΑ, διπλό και κόντρα στον Παναθηναϊκό» ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν στον… αέρα του Ωραιοκάστρου και γέμισαν με ενθουσιασμό και πίστη τους παρευρισκόμενους.
Γιαννιώτας και Κατίδης ομολόγησαν με αυθορμητισμό: «Τέτοιες εικόνες, τέτοιες στιγμές σου δίνουν μεγαλύτερη δύναμη. Καταλαβαίνεις σε ποια ομάδα είσαι και πού αγωνίζεσαι…». Λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά τους.

Στη συνέχεια ο Τριανταφυλλάκος παίρνοντας την… πάσα από τον κόσμο: «Βάλε κι άλλο γκολ στο ΟΑΚΑ, όπως την… γκολάρα που έβαλες με τον Πανιώνιο», απάντησε με χαμόγελο: «Μην στενοχωριέστε. Πήρα… μπροστά, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω. Όλα τα παιδιά είμαστε έτοιμοι να το παλέψουμε».

Θερμής υποδοχής έτυχε και ο Κανούλας… «Θα μείνεις χρόνια στον Άρη και θα κάνεις μεγάλα πράγματα, συνέχισε έτσι να δουλεύεις. Σου ευχόμαστε να στεριώσεις στην… ενδεκάδα» ήταν τα λόγια του κόσμου και ο νεαρός επιθετικός παραδέχθηκε ότι: «Με τέτοια συμπαράσταση ο κάθε παίκτης γίνεται καλύτερος. Δεν θέλω να πω λόγια, αλλά θα προσπαθήσω να σας δικαιώσω».

Πρωτάρης… σε ανάλογες γιορτές ήταν ο Κοτσώνης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι: «Αυτός ο κόσμος αξίζει θυσίες από όλους εμάς και επιτυχίες που πρέπει να του δώσουμε. Ποτέ δεν μας πρόδωσε και ξέρει πώς να βρίσκεται στο πλευρό μας. Οφείλουμε να του ανταποδώσουμε την αγάπη του».

Ακόμη στον Super 3 Ωραιοκάστρου βρέθηκαν οι πρωταθλητές του στίβου Δημήτρης Γράβαλος και Μαριλένα Παπαγεωργίου.
Από τα τμήματα του Ερασιτέχνη δεν έλειψαν εκπρόσωποι της ομάδας χόκεϊ επί πάγου  υπό τον αρχηγό, Δημήτρη Μάλαμα, ο έφορος της ομάδας μπέιζμπολ, Στράτος Καδόγλου καθώς και αντιπροσωπία του τμήματος  χάντμπολ.

Η γιορτή συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με φανερή την διάθεση όλων και την… δέσμευση και το παράρτημα του Ωραιοκάστρου να ενώσει τις δυνάμεις του για την κιτρινόμαυρη ομάδα!

Δείτε στιγμιότυπα από τα εγκαίνια του Super 3 Ωραιοκάστρου:


{gallery}siridis/oraiokastro{/gallery}

{youtube}pNG_pquaBbA|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top