«Κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι των κορασίδων με την ακαδημία του Βιερίνια

Οι κορασίδες του Άρη κατάφεραν και πήραν την δεύτερη και συνεχόμενη νίκη τους στους τρεις αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, νικώντας την ακαδημία Νεάπολης ‘Αντρέ Βιερίνια’ με 2-1!

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook, στο ξεκίνημα του αγώνα, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν το κέντρο, με αποτέλεσμα να μην γίνουν πολλές φάσεις, ενώ μετά το 10΄ οι «κίτρινες» ανέβαζαν σιγά-σιγά την απόδοσή τους, πιέζοντας για ν΄ ανοίξουν το σκορ. Κάτι που κατάφεραν τελικά στο 14΄, όταν σε μία φάση διαρκείας στη περιοχή του αντιπάλου και μετά από πολλές κόντρες η μπάλα έφτασε στα πόδια της Αναστασίας Τζαρού, η οποία με ευθύβολο δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση έκανε το 1-0.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τα κορίτσια του Άρη να σκοράρουν και πάλι στο 26΄, όταν σε μία φάση διαρκείας, η Αγγελίνα Τσιλιμπή πήρε την μπάλα και με δυνατό σουτ στην πλάτη της άμυνας έκανε το 2-0.

Οι αντίπαλοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 46΄.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Βήκα(αρχηγός), Γουναρίδου, Παπαδοπούλου, Κόκοτα, Μουστακλή, Κρομμύδα, Παλαιοχωρινού, Παρούση, Τσιάτσου, Τσιλιμπή, Θωμαδάκη, Πολυχρονιάδου, Κιουρτσή, Τζαρού.

To Top