Κι άλλα «φιρμάνια» πληρωμών για τον ΟΦΗ

Νέα προβλήματα ενέσκηψαν στον ΟΦΗ, που πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τις προσφυγές των Ιβάν Ρούσεφ, Μπόζινταρ Τάντιτς και Γκενάντι Ξενοντόχοφ, λίγες ημέρες μετά το «χαστούκι» της αφαίρεσης 6 βαθμών για την υπόθεση του Μάριους Σουλεάπ.

Οι τρεις Βαλκάνιοι παίκτες είχαν αποφασίσει να προσφύγουν στην αθλητική δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους από την προσεχή αντίπαλο του Άρη, η οποία αποκτά πλέον άλλον έναν πονοκέφαλο. Η διοίκηση των Κρητικών θα προσπαθήσει να έρθει άμεσα σε συμβιβασμό με τους τρεις παίκτες, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.

Ταυτόχρονα, πάντως, στον ΟΦΗ περιμένουν να στείλει ο Σουλεάπ τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι εξοφλήθηκε, ώστε να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση της Κυριακής τέθηκε ο Βραζιλιάνος Βάντο, ο οποίος δεν είχε συμμετάσχει για προληπτικούς λόγους στο προχθεσινό φιλικό με τον Εργοτέλη.

Παράλληλα, οι Παπουλής, Ζορμπάς έκαναν τρέξιμο μόνοι τους, καθώς έχουν υποστεί αιμάτωμα και διάστρεμμα, αντίστοιχα, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τον Άρη.

Εξάλλου, οι Σόουζα, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης και Πίτσος συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα συνεχίσει την προετοιμασία της αύριο με δυο προπονήσεις, πρωί (10:00) και απόγευμα (16:00).

To Top