Κι άλλοι στην πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά 23 ποδοσφαιριστές δεν πρόσφεραν τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό ενώ ήδη έχουν φύγει τρεις προπονητές με τον Ανιγκό να είναι ο τέταρτος που κάθεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Ωστόσο η διοίκηση των Πειραιωτών τα έχει βάλει με τη διαιτησία και την ΕΠΟ, ξεχνώντας να κάνει αυτοκριτική των λαθών της και του κακού προγραμματισμού του καλοκαιριού.

Μέσα σε όλα μετά το Χάμες Ροντρίγκες κι άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από το Λιμάνι.

Ένας παίκτης που βρίσκεται υπό κρίση είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, σύμφωνα με το “Φως των σπορ”. Για τον διεθνή εξτρέμ οι ενδείξεις μετά το 2-2 με τον Άρη ήταν πως δύσκολα θα έπαιζε ξανά. Τελικά πήρε την ευκαιρία με την ΑΕΚ αλλά δεν έδειξε και πάλι ότι μπορεί να βοηθήσει. Έχει μάλιστα ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο ως το 2024, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και δη άμεσες.

Επιπλέον υπό κρίση είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που περνάει άσχημο “φεγγάρι”, αποκορύφωμα το τραγικό λάθος του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που τον έφερε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά ούτως ή άλλως η πρόθεση που υπήρχε ήταν να του γίνει πρόταση με μειωμένες αποδοχές.

Στην ίδια κατηγορία, των… υπό κρίση, μπαίνει και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που φέτος είναι αρκετά μακριά από τον παλιό καλό εαυτό του, εξ ου κι έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Ο Μαροκινός έχει υπογράψει ως το 2024 με πολύ μεγάλο κασέ, πλην όμως είναι μία διαφορετική περίπτωση λόγω της σημαντικής συνεισφοράς του, εξ ου και οι χειρισμοί που θα γίνουν θα είναι διαφορετικοί.

To Top