ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι αν δεν αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών;

Πιάσαμε Σεπτέμβρη κι όλα τριγύρω από τον Άρη αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν… Εδώ και τουλάχιστον 2,5 μήνες άπαντες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια περιμένουν την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, όμως η λέξη στασιμότητα έχει γίνει συνώνυμο της καθημερινότητας στον μπασκετικό Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Από τις 9 Μαΐου όταν και ολοκληρώθηκαν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, το μόνο που έχει διαφοροποιηθεί επί του αγωνιστικού είναι η έλευση του Σούλη Μαρκόπουλου στην τεχνική ηγεσία και η απόκτηση του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Από εκεί κι έπειτα όλα είναι στον… αέρα, ακόμα και ο «σίγουρος» μέχρι πρόσφατα Λευτέρης Μποχωρίδης.

Γιατί καλές οι προφορικές συμφωνίες με παίκτες (Γκάγκιτς, Πετσάρσκι) και τα πολλά μεταγραφικά σενάρια, όμως όσο τα ban παραμένουν σε ισχύ τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει. Ο χρόνος έχει χαθεί για τον σχηματισμό ενός ρόστερ με παίκτες παρόντος του ban, καθώς οι ξένοι που μπορεί να πάρει ο Άρης πλέον υπό αυτό το καθεστώς είναι ελάχιστοι (π.χ. Τζαμάλ Νίξον), ενώ και οι επιλογές Ελλήνων παικτών επίσης λιγοστεύουν.

Η άρση του απαγορευτικού είναι μονόδρομος και αν δεν λυθεί «χθες» τότε η ομάδα είναι βέβαιο πως θα βαδίζει προς αδιέξοδο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει τις υποσχέσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου να γίνουν πράξεις για να χτίσει την ομάδα που σχεδιάζει.

Η κλεψύδρα αδειάζει πλέον επικίνδυνα, η ομάδα θα έπρεπε ήδη να είναι πλήρης (με ή χωρίς ban) ανεβάζοντας ρυθμούς στην προετοιμασία, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες. Ευχή όλων να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών, καθώς ο Άρης μαζί με τον Ερμή Αγιάς Λάρισας είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ τους…

To Top