ΜΠΑΣΚΕΤ

Κι όμως έχει την ευκαιρία του στο ΟΑΚΑ, αν είναι… κανονικός Άρης (PRESSARIS, 17:00)

Κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα (17:00) μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Άρης θέλει να επιστρέψει καταρχήν στις καλές εμφανίσεις και να παρουσιάσει το πρόσωπο με το οποίο κέρδισε τέσσερις αγώνες τον Ιανουάριο. Από εκεί και πέρα, αν καταφέρει να το πετύχει αυτό, έχει πιθανότητες να είναι ανταγωνιστικός ως το τέλος και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το μεγάλο στοίχημα του Άρη στο ΟΑΚΑ σήμερα είναι να βγάλει αντίδραση, αυτή που αγνοείται εδώ και δυόμιση παιχνίδια. Από το +17 με τον Κολοσσό και μετά ο Άρης… δεν υπάρχει στο παρκέ. Έχασε εύκολα στο Περιστέρι, έχασε με κακό μπάσκετ από τον ΠΑΟΚ στο Παλέ την περασμένη βδομάδα. Μετράει τέσσερις σερί ήττες και προσπαθεί να συνέλθει από αυτή την κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε.

Οι κίτρινοι αγωνίζονται χωρίς τον Γκάρι Μπελ, ωστόσο η ΑΕΚ έχει περισσότερα προβλήματα και το πιο σοβαρό είναι η απώλεια του Γιόνας Ματσιούλις, ίσως του πολυτιμότερου παίκτη της μέχρι σήμερα στη σεζόν.

Πέραν τούτου, ο Άρης οφείλει να πιέσει όσο περισσότερο μπορεί την ΑΕΚ, έστω και μέσα στο ΟΑΚΑ, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι υπάρχει δεδομένη κούραση στους παίκτες της “Ένωσης” από τον αγώνα τους με τη Μπάμπεργκ μεσοβδόμαδα και ο δεύτερος είναι ότι ακολουθεί η ρεβάνς με την γερμανική ομάδα μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να μπορέσει ο Άρης να εκμεταλλευτεί αυτά τα δεδομένα του αγώνα, θα πρέπει να παρουσιαστεί στο παρκέ απολύτως συγκεντρωμένος και με διάθεση να παίξει μπάσκετ και στην άμυνα και στην επίθεση. Διαφορετικά θα είναι άλλο ένα παιχνίδι από το οποίο το μοναδικό συμπέρασμα θα είναι η ανάλυση των φετινών παθογενειών που παρουσιάζει το ρόστερ.

To Top