Τα δυο πρόσωπα του Άρη: Κι όμως, ήταν η ίδια (πλην Πουλίδο) ενδεκάδα με Ολυμπιακό!

Ο Άρης έβγαζε μάτια με την απόδοσή του κόντρα στον αήττητο Ολυμπιακό με την εξαιρετική του απόδοση. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα αντί για μάτια, έβγαλε την… ψυχή των φιλάθλων του, με την μετριότατη απόδοσή του.

Οι κίτρινοι έχουν δείξει δυο πρόσωπα μέχρι τώρα. Ένα παθιασμένο και εντυπωσιακό πρόσωπο στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και κυρίως με Ολυμπιακό, σε αγώνες «υψηλής ταχύτητας». Και μια μετριότατη εικόνα σε αγώνες με ομάδας της θεωρητικά δικής του «ταχύτητας», όπως με Γιάννινα, Πλατανιά ή στο πρώτο ημίχρονο με τη Βέροια.

Ο προβληματισμός δεδομένος. Αρκεί να διαπιστώσει κανείς ότι με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε η ίδια ακριβώς ενδεκάδα με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, πλην του τραυματία Πουλίδο. Η εικόνα ήταν τόσο διαφορετική και δίνει την αφορμή για πολλά συμπεράσματα, ικανά να στρέψουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις τους πάντες μέσα στην ομάδα.

Οι κίτρινοι παρουσιάζουν άλλο αγωνιστικό ύφος στα λεγόμενα ντέρμπι, κόντρα στις θεωρητικά πιο ισχυρές ομάδες κι άλλο απέναντι σε ομάδες, όπου κάθε πόντος μετράει “διπλός”. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Τα επόμενα 19 παιχνίδια πρέπει να έχουν χαρακτήρα… τελικού για τους παίκτες των κίτρινων.

To Top