Κι όμως η Τζένοα έριξε στο… καναβάτσο τη Γιουβέντους με μυθική ανατροπή

Τα πάνω κάτω έφερε η Τζένοα η οποία αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ απέναντι στη Γιουβέντους, κατάφερε να κερδίσει.

Σε διάστημα 8 λεπτών το 0-1 το μετέτρεψε σε 2-1 με τους Γκούντμιοσεν (87′) και Κριστίτο (πεν,95′) για πάρει ένα τρίποντο «χρυσάφι» στην μάχη που δίνει για την παραμονή.

Oι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 48′ με πολύ ωραίο σουτ του Ντιμπάλα.

Στη  συνέχεια το σύνολο του Αλέγκρι έψαξε και το δεύτερο γκολ, που θα του εξασφάλιζε το τρίποντο, ωστόσο οι Γιουβεντίνοι παρουσιάστηκαν αρκετά αναποτελεσματικοί, μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

Στο 82′ ο διαιτητής τους έδωσε πέναλτι όμως με παρέμβαση του VAR άλλαξε την απόφαση του. Πέντε λεπτά μετά ο  Γκούντμουντσον με πολύ ωραία πλασέ έκανε το 1-1. Στο 95ο λεπτό ο Ντε Σίλιο ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γεμπόα και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κρίσιτο και έγραψε το 2-1.

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χέφτι, Ντάνι, Έστιγκαρντ, Κρίσιτο, Γκαλντάμες (46’Φρέντρουπ), Μπαντέλι, Μελεγκόνι (59’Γεμπόα), Αμίρι, Πορτανόβα (59’Εκουμπάν), Ντέστρο (69’Γκούντμουντσον).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο (60’Σάντρο), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Αρτούρ (60’Ζακάρια), Μιρέτι (73’Μπερναντέρσκι), Ραμπιό, Ντιμπάλα (80’Ακέ), Κιν, Βλάχοβιτς (73’Μοράτα).

To Top