Κι όμως ο Πογκμπά ευχαρίστησε τον Μουρίνιο…

Μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στη Μπέρνλι, ο Πολ Πογμπά ένιωσε ότι πρέπει να ευχαριστήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ώστε να αναλάβει την εκτέλεση πέναλτι στη νίκη με 3-0 κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που με άφησε να εκτελέσω το πέναλτι», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επισημαίνοντας πως είχε και την στήριξη των συμπαικτών του.

«Ξέρω ότι έχασα το πέναλτι κόντρα στη Μπέρνλι, όμως δεν είχα καμιά αμφιβολία στο να αναλάβω εγώ την εκτέλεση», είπε ο χάφ των «κόκκινων διαβόλων», ενώ τόνισε πως δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος.

Το καθοριστικό αυτό πέναλτι κόντρα στους Ελβετούς ήταν το τέταρτο γκολ του Γάλλου σε έξι ματς, με τον ίδιο να δείχνει κάτι παραπάνω από πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα του.

«Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος να πετυχαίνω κρίσιμα γκολ που καθορίζουν τα παιχνίδια», τόνισε ο Πογκμπά και συμπλήρωσε πως το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχάρη το θάρρος του 25χρονου άσου να αναλάβει την εκτέλεση πέναλτι μετά το «κάζο» με τη Μπέρνλι.

«Μου αρέσει ο παίκτης να έχει το κουράγιο να αναλάβει ένα πέναλτι μετά από ένα άλλο χαμένο», είπε ο Μουρίνιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει ότι η θαρραλέα απόφαση του Γάλλου «καθάρισε» το παιχνίδι για τη Γιουνάιτεντ.

To Top