Κλάτενμπεργκ: «Ο Τζον Όμπι Μίκελ ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια»

Ένα απίθανο περιστατικό με τον Τζον Όμπι Μίκελ που συνέβη πριν από σχεδόν δέκα χρόνια θυμήθηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το επεισόδιο του επιθετικού της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, με τον διαιτητή Κάβανo, στην αναμέτρηση του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγγλος πρώην αρχιδιαιτητής του ελληνικού πρωταθλήματος ανέφερε μια ιστορία, όπου Τζον Όμπι Μίκελ τον απείλησε πως θα του σπάσει τα πόδια!

«Κάποτε ο Τζον Όμπι Μίκελ κινήθηκε εναντίον μου στα αποδυτήρια διαιτητών του ‘Στάμφορντ Μπριτζ’. Ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια και τον συγκρατούσαν ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ο Έντι Νιούτον.

Στο τέλος η ποινή που επιβλήθηκε στον Μίκελ για το συγκεκριμένο συμβάν ήταν μόνο τρεις αγωνιστικές. Σκέφτηκα: ΄Μας κάνει πλάκα η αγγλική ομοσπονδία; Θα έπρεπε να τιμωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν αν όχι και ακόμα περισσότερο.

Ο Μίτροβιτς δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο ο Μίκελ, αλλά ήρθε σε σωματική επαφή με τον διαιτητή Κάβανα. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Οι διαιτητές θα πρέπει να αποπνέουν σεβασμό στο υψηλότερο επίπεδο», ήταν τα λόγια του Μάρκ Κλάτενμπεργκ στα αγγλικά ΜΜΕ.

To Top