Κλάτενμπεργκ: “Πέναλτι της Λαμίας, σωστά μέτρησε το γκολ” (video)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε για ακόμα μία εβδομάδα τις αναλύσεις του για τα παιχνίδια της αγωνιστικής στη Λίγκα. Ειδικότερα για το Λαμία-Άρης ότι ήταν πέναλτι της Λαμίας και σωστά μέτρησε το χτύπημα του Αραμπούλι.

Ειδικότερα για τα ματς που ανέλυσε από την 14η αγωνιστική:

– Τόνισε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή στο Παναθηναϊκός – Αστέρας και συγκεκριμένα η ακύρωση του γκολ των φιλοξενουμένων ήταν σωστή.

– Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας συμφωνεί επίσης με την απόφαση στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ για το πέναλτι υπέρ του φιλοξενούμενου. Ο Κλάτενμπεργκ υποστήριξε ότι ο τερματοφύλακας δεν βρήκε την μπάλα και ξεκάθαρα με τα χέρια του μπήκε στον… δρόμο του επιτιθέμενου.

– Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο Κλάτενμπεργκ έκρινε ότι δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Μπα, διότι έπειτα από την απόκρουση του τερματοφύλακα, ο αμυνόμενος παίζει την μπάλα με το πόδι του και στη συνέχει αυτή αναπηδά στο χέρι του. Επιπλέον ξεκαθάρισε πως ήταν σωστή η κίτρινη του Μπα σε πάτημα αντιπάλου του, όπως και το φάουλ και ότι δεν υπήρχε θέμα να δοθεί κόκκινη καθώς δεν ήταν χτύπημα με μοχθηρία ή πρόθεση.

– Για το Παναιτωλικός – ΟΦΗ, η ΚΕΔ συμφωνεί με το πέναλτι στον Αριγίμπι. Στέκεται όμως στην καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης, που δεν είναι αποδεκτή.

– Η ΚΕΔ έκρινε ότι σωστές ήταν οι αποφάσεις και στο Άρης – Λαμία, όμως έψεξε τον διαιτητή Σκουλά διότι έπρεπε να παρέμβει το VAR για να τον… διορθώσει. Κυρίως για την απόφασή του να μην μετρήσει αρχικά το πέναλτι του Αραμπούλι.

To Top