Κλάτενμπεργκ: “Σωστό το πέναλτι του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Άρη” (video)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τον Ισραηλινό Ρέινσχρεϊμπερ και τον Varίστα Άντλερ που υπέδειξαν πέναλτι στο χέρι του Εντιαγέ στο 71ο λεπτό στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Παράλληλα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ήταν σύμφωνος και με την απόφαση του Πορτογάλου ρέφερι Βερίσιμο στο να μην καταλογιστεί πέναλτι στην πτώση του Όγκνιεν Βράνιες μετά από επαφή με τον Γιώργο Μασούρα στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (3-2). Ο Κλάτενμπεργκ αναφέρει ότι υπάρχει τυχαία επαφή στα πόδια των παικτών και από αυτή πέφτει ο Βόσνιος αμυντικός. «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς η επαφή ήταν τυχαία με το πόδι του επιθετικού να ακουμπάει ενώ έτρεχε το πόδι του αμυντικού πριν σκοντάψει και πέσει μόνος του», αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ. Παράλληλα ακούγεται η ενδοσυνεννόηση μεταξύ του διαιτητή Βερίσιμο και του VARίστα Μαρτίνς, με τον δεύτερο να λέει στον πρώτο πως δεν υπάρχει τίποτα και να συμφωνούν να μην καταλογιστεί πέναλτι.

Τέλος, ο Κλάτενμπεργκ επισημαίνει πως ορθώς καταλογίστηκαν τα πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λαμία, όπως σωστή ήταν και η κόκκινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη του Απόλλωνα στο Αγρίνιο.

To Top