Κλέιμαν: “Σημαντική νίκη απέναντι σε πολύ καλό αντίπαλο”

Ο Μπόρις Κλέιμαν μίλησε για τη σημασία της νίκης που πέτυχε ο Βόλος και τόνισε πως θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ.

“Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Προερχόμασταν από μία ισοπαλία κόντρα στον Ιωνικό. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, οπότε πρόκειται για μία σημαντική νίκη.

Πιστεύω ότι από την αρχή της σεζόν δείξαμε ότι είμαστε ομάδα για τα πλέι οφ. Είχαμε χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Είναι όλα στο μυαλό των παικτών. Κάνουμε πολύ καλή προπόνηση, όπως οι υπόλοιποι τερματοφύλακες και γι’ αυτό βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Δείχνει την ποιότητα που έχουμε και οι τρεις τερματοφύλακες. Είχαμε διάφορα προβλήματα με τραυματισμούς και τον Covid, οπότε πήραμε όλοι ευκαιρίες”.

Για τη συμβουλή που θα έδινε στον Συμεών Παπαδόπουλο: “Να μείνει προσγειωμένος και επαγγελματίας όπως είναι. Να συνεχίσει να δουλεύει και θα πετύχει αυτό που θέλει”.

Για την δολοφονία του Άλκη: “Είναι πολύ λυπηρό για εμένα, όπως και για όλο τον κόσμο. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο για να το διασκεδάζουμε, όπως και ο κόσμος”.

To Top