ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλήθηκε στην εθνική Μαυριτανίας ο Καμαρά (photo)

camara_kamara

Κλήθηκε ξανά στην εθνική Μαυριτανίας ο Καμαρά με τον φορ του Άρη να ενσωματώνεται σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα είναι διαθέσιμος για την χώρα του και για τα ματς κόντρα σε Σουδάν (4 Ιουνίου) και Γκαμπόν (8 Ιουνίου) στα πλαίσια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Κλήθηκε στην εθνική Μαυριτανίας ο Καμαρά

Ο 26χρονος επιθετικός του Άρη κλήθηκε ξανά στην εθνική Μαυριτανίας, για τα παιχνίδια με Ζάμπια και Ισημερινή Γουινέα.

Ανακοινώθηκε χθες από τον προσωρινό προπονητή της εθνικής Μαυριτανίας, Ζεράρ Μπουσέ, η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για τους αγώνες της 5ης και 6ης αγωνιστικής ημέρας των προκριματικών της αφρικανικής ζώνης, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Ο Ζεράρ Μπουσέ κάλεσε 24 παίκτες για τους αγώνες με τη Ζάμπια (13 Νοεμβρίου στη Λουσάκα) και την Ισημερινή Γουινέα (16 Νοεμβρίου στο Νουακσότ). Αυτοί οι δύο αγώνες είναι και οι τελευταίοι, με τη Μαυριτανία να μην έχει ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Μαυριτανίας: Namori Diaw, Babacar Diop, M’Backé N’Diaye, Hassen Lemrabot, Moustapha Diaw, El Hassen Houebib, Bakary N’Diaye, Diadié Diarra, Omar Mangane, Houssen Abderrahmane, Aly Abeid, Almike Moussa N’Diaye, Abdallahi Mahmoud, Guessouma Fofana, Mohamed Soueid, Mohamed Dellah Yaly, Mohsen Bodda, Adama Ba, Amadou Niass, Aboubacar Kamara, Yassine Cheikh El Welly, Hemeya Tanji, Idrissa Thiam, Moulaye Khalil Ahmed.

To Top