Κλήση αθλητών του Άρη στα  τουρνουά μπάσκετ «Π.Καπαγέρωφ»

Δύο αθλητές του Άρη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στα τουρνουά μπάσκετ Παίδων και Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωγ».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο λόγος για τον Γιάννη Δονάκη και τη Ρίμπα Γεωργία που θα εκπροσωπήσουν τον Άρη στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του μπάσκετ, παίζοντας στην επίλεκτη ομάδα ΕΚΑΣΘ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΟΚ…

Το 36ο Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» θα διεξαχθεί στην Ξάνθη, 26-30/12/2019 και διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ., το Δήμο Ξάνθης και την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Επικεφαλής του Τουρνουά θα είναι ο Τεχνικός Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εθνικών Ομάδων κ. Κώστας Μίσσας. Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά είναι οι κ.κ. Σγουρίτσας Χρήστος και Αστεριάδης Θεόδωρος. Οι Περιφερειακοί Προπονητές που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά είναι οι κ.κ.: Μανωλιτσάκης Δημήτρης (ΕΣΚΑΚ), Μπιτζάνης Γιάννης (ΕΚΑΣΘ), Πετράκης Μιχάλης (ΕΚΑΣΚ), και Καρακατσούνης Γιάννης (ΕΣΚΑΘ).

Το 35ο Τουρνουά Χριστουγέννων Κορασίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ» θα διεξαχθεί στο Τσοτύλι από τις 3 ως τις 7 Ιανουαρίου με τη συνδιοργάνωση ΕΟΚ – ΕΚΑΣΔΥΜ και την αρωγή του Δήμου Βοϊου:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μπακογεώργος  Τάκης (Ομοσπονδιακός).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ-ΤΕΣ: Δήμητρα Καλέντζου (Ομοσπονδιακός), Παππούλης Ιωάννης,(ΕΟΚ), Πετράκης Μιχάλης (ΕΚΑΣΚ), Χωλόπουλος Άρης (ΕΚΑΣΔΥΜ),Καράγκουτης Γιώργος (ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Αυγερινός Βαγγέλης (ΕΣΚΑΒΔΕ) και Μπελούλης Κώστας (ΕΚΑΣΧ).

To Top