Κλήση από ΕΕΑ και απειλή από το Λάκκωμα για την εγγυητική!

Κλήση από την ΕΕΑ για παλιές… «αμαρτίες» και νέες περιπέτειες! Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε την κίτρινη ΠΑΕ για την υπόθεση Αβραάμ Παπαδόπουλου και Διγενή Λακκώματος ορατή την απειλή για την κατάπτωση της εγγυητικής…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Διγενής Λακκώματος κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Άρη για την γνωστή υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η οποία ταλαιπωρεί τους κίτρινους τα τελευταία χρόνια. Αφορά ποσό συνολικά 500.000 ευρώ, το οποίο επιδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο. Βάσει αυτής της απόφασης η ΠΑΕ Άρης κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον της ΕΕΑ.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ έχει ήδη καταβάλει το ποσό των 150.000 ευρώ, ενώ εκκρεμεί η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το εφετείο δικαίωσε τον Διγενή και του επιδίκασε σχεδόν τα μισά από τα υπόλοιπα 350.000 ευρώ (περίπου 200.000 ευρώ) του αρχικού κεφαλαίου, τα οποία και ζητάει ο Διγενής μέσω της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής που έχουν καταθέσει οι κίτρινοι για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.
Ήδη έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών των διοικούντων του Άρη με τους παράγοντες του Διγενή για να βρεθεί λύση. Στις προθέσεις των κίτρινων είναι να καταβάλουν τα οφειλόμενα με δόσεις, ώστε να μην υπάρξει θέμα με την εγγυητική επιστολή και να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας!

To Top