ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κλαρκ: “Αγάπησα τον Άρη και τον καταπληκτικό του κόσμο, νιώθω πολύ όμορφα που επιστρέφω”

 O πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Περιστερίου, Κίκι Κλαρκ μίλησε με αφορμή τον αγώνα των δυο ομάδων την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το ότι είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στο Αλεξάνδρειο ανέφερε:

Νιώθω πολύ όμορφα, έπαιξα δυο πολύ καλά χρόνια στον Άρη και νιώθω χαρούμενος που είμαι πίσω σε αυτό το γήπεδο.

Για το τι θυμάται από τον Άρη:

Θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι μεγάλες νίκες, καλές εμφανίσεις, τον κόσμο, ο κόσμος του Άρη είναι το κάτι άλλο στην Θεσσαλονίκη.

Θυμάμαι τα ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. και την αντιπαλότητα που υπήρχε, κάποιες δικές μου καλές εμφανίσεις σε αυτούς τους αγώνες, αλλά κυρίως τον κόσμο να είναι τεράστιος υποστηρικτής δικός μου αλλά και του κόσμου.

Για τον κόσμο του Άρη:

Ήταν εκπληκτικοί, όταν το γήπεδο είναι γεμάτο, όλοι είναι ντυμένοι στα “κίτρινα” και ζητωκραυγάζουν για εσένα σου δίνει κίνητρο, σε βοηθάει να κάνεις μια ανατροπή, να βάλεις ένα μεγάλο σουτ, ο κόσμος ήταν τεράστιο κομμάτι της επιτυχίας μας τα δυο χρόνια που ήμουν εκεί, σου έδινε κίνητρο να συνεχίζεις, ήταν πραγματικά φανταστικοί.

Για το ότι επιστρέφει ως αντίπαλος

Το βλέπω όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, φυσικά όμως θα είναι δύσκολο, η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετικοί από όλα τα άλλα παιχνίδια, εγώ ξέρω τι θα αντιμετωπίσω, θα προσπαθήσω να δώσω και στους συμπαίκτες να καταλάβουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, να καταλάβουν τις ιδιαίτερες δυσκολίες αυτού του αγώνα και να μείνουν πιστοί στο πλάνο της ομάδας χωρίς να αποπροσανατολιστούν.

Για το Περιστέρι στο οποίο επέστρεψε πέρυσι:

Είναι ένας πολύ καλός οργανισμός, με καλή ομάδα και καλό προπονητή, το κλειδί είναι ότι μας αρέσει να παίζουμε μπάσκετ, έχουμε πολλά όπλα, ο Χάροου παίζει πολύ καλά όπως και ο Γκρέι, όλα τα παιδιά προσπαθούν.

Για το ότι πανηγύριζε τα καλάθια που έβαζε έντονα:

Όταν έπαιζα σε ένα μεγάλο παιχνίδι και έβαζα ένα μεγάλο σουτ ήθελα να δείξω και στον κόσμο την αγάπη μου, αυτή η αγάπη σήμαινε για εμένα ακόμη περισσότερα από ότι σήμαινε για τον κόσμο.

Για το αν ο Άρης έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του:

Ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα που έπαιξα, έπαιξα 2 χρόνια, κάναμε καλές ομάδες, είχαμε εκπληκτικά παιχνίδια και ήταν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της καριέρας μου.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Ο Λάκι Τζόουνς και ο Γιώργος Αγγέλου είναι καλοί μου φίλοι, όποτε μπορώ τους βλέπω, και φυσικά βλέπω τον Άρη.

Επειδή δεν παίζω σε μια ομάδα δεν σημαίνει ότι δεν την βλέπω, πάντα προσπαθώ να βλέπω τον Άρη, ακόμη και αν δεν μπορώ να το δω θα δω πως εξελίχθηκε και το τελικό σκορ.

To Top