“Κλείδωσαν ενδεκάδα” με τρία αμυντικά χαφ κι ένα ερωτηματικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου ματς στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και το δίδυμο Πασιαλή – Μπουγιουκλή, είναι σίγουρο πια όσον αφορά την εντεκάδα που θα παρατάξει κατά τα… 10/11.

Το προπονητικό δίδυμο του Άρη στο καθιερωμένο διπλό που είχε σήμερα η προπόνηση και ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη (ημίχρονα) έδειξε εντεκάδα με σχηματισμό 4-3-3 (πιο αμυντικογεννές), με τρία αμυντικά χαφ.

Η εντεκάδα αυτή είχε μία αλλαγή στα δύο ημίχρονα, αφού στο πρώτο ο Μάρκος Βελλίδης ήταν στα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα έπαιξαν οι Ψυχογιός, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο και Μαργαρίτης σε διάταξη από δεξιά προς αριστερά.

Στον άξονα την τριάδα αποτέλεσαν οι Παπαστεριανός, Κοέλιο και Νταμαρλής, με τον Καπετάνο να βρίσκεται αριστερά, τον Γιαννιώτα δεξιά και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Στο δεύτερο μέρος οι προπονητές του Άρη προχώρησαν σε μία αλλαγή κι αυτή ήταν ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος τοποθετήθηκε στα δεξιά της επίθεσης, με τον Γιαννιώτα αυτόματα να μεταφέρεται αριστερά και τον Καπετάνο στον άξονα ως τρίτο χαφ, με αποτέλεσμα ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής να περνάει εκτός.

Το ζήτημα είναι πως αν οι Πασιαλής και Μπουγιουκλής σκέφτονται να παρατάξουν τον Άρη προσεκτικά και πιο αμυντικά στην αρχή στην Καλογρέζα, θα χρησιμοποιήσουν την πρώτη εντεκάδα και αναλόγως θα κινηθούν, ενώ αν θελήσουν να αιφνιδιάσουν το «τριφύλλι» θα χρησιμοποιήσουν τη δεύτερη… παραλλαγή.

To Top