“Κλείδωσε” η άφιξη του Ντουκουρέ! Πατάει Θεσσαλονίκη απόψε στις 22:15, αύριο τα ιατρικά τεστ!

“Κλείδωσε” η άφιξη του Ντουκουρέ! Πατάει Θεσσαλονίκη απόψε στις 22:15! Στην τελική ευθεία μπαίνει η επικύρωση της δεύτερης μεταγραφής του Άρη, μετά τον Λουίς Πάλμα.

Όπως αναφέραμε από χθες οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο αμυντικό μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Πριν από λίγο, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι ο 29χρονος Ιβοριανός αμυντικός μέσος θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη στις 22:15, ενώ αύριο θα περάσει από τα ιατρικά τεστ κι εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει στους κιτρινόμαυρους.

Ο Ντουκουρέ θα συνοδεύεται από τον ατζέντη του Φρανσουά Αμπντού Σααντί, προκειμένου να κάνουν τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη, πριν τις υπογραφές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τωρινή του ομάδα, η Λεγανές, η οποία αγωνίζεται στην Σεκούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, έχει έρθει σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους, δεν αξιώνει κάποιο ποσό για την ελευθερία του Ντουκουρέ, το συμβόλαιο του οποίού λήγει τον Ιούνιο και δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες του Μεχντί Ναφτί, πρώην παίκτη του Άρη και νυν προπονητή της Ισπανικής ομάδας.

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού (21 συμμετοχές,1 γκολ) αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στην Λεγανές μετρώντας 17 εμφανίσεις (μπαίνοντας συνήθως σαν αλλαγή), έχοντας 502′ και 1 γκολ. Επίσης έπαιξε ακόμη σε Λοριάντ, Επινάλ, Μέτς, Λεβάντε, Ουέσκα

To Top