ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κλείδωσε” η Ολλανδία, δυο τα κέντρα, ποιες ομάδες υποψήφιες για φιλικά!

“Κλείδωσε” η Ολλανδία, δυο τα κέντρα, ποιες ομάδες υποψήφιες για φιλικά! Τις επόμενες μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί κι επίσημα από την ΠΑΕ Άρης το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων, αν και ήδη έγινε μια πρώτη σημαντική προεργασία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, “κλείδωσε” η Ολλανδία ως την χώρα που θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη της περιόδου 2019-20. Οι κιτρινόμαυροι θα μεταβούν στην “χώρα της τουλίπας” μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και απομένει να επιλέξουν ποιο από τα δυο προπονητικά κέντρα που έχουν “προκριθεί” θα είναι το εκλεκτό!

Συγκεκριμένα, το ένα βρίσκεται στην περιοχή Όστενμπεργκ κοντά στο Αϊντχόφεν, το οποίο θεωρείται και το επικρατέστερο και το άλλο στην ευρύτερη περιοχή της Μπρέντα, όπου βρέθηκε και πέρσι ο Άρης. Βέβαια εδώ πρέπει να σημειωθεί, ότι το περσινό ξενοδοχείο δεν έχει διαθεσιμότητα, οπότε εφόσον επιλεγεί η συγκεκριμένη περιοχή, οι κιτρινόμαυροι θα προωθηθούν σε άλλο κέντρο.

Από κει και πέρα, οι υποψήφιες ομάδες για φιλικά είναι μεταξύ άλλων οι Αϊντχόφεν, Κλαμπ Μπριζ, Ντε Χάαγκ κ.α., όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ολλανδία και Βέλγιο.

To Top