ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Γραμμένου για πρόεδρος της ΕΠΟ

Η υποψηφιότητα του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένου,προκειμένου να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΟ, τον ερχόμενο Οκτώβριο, θα τεθεί ενώπιον των Ενώσεων, που πρόσκεινται στην Αντιπολίτευση και θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Το… κουπόνι γεμίζει με την έναρξη της Τσάμπιονσιπ και της Τσβάιτελιγκα και φυσικά τα καλύτερα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα μόνο στο Foxbet.gr. Διαβάστε τις κορυφαίες αναλύσεις από τους πιο εξειδικευμένους συντάκτες, μαζί με τα καλύτερα και πιο δυνατά προγνωστικά της αγοράς. 

Ο Γραμμένος, που έχει ήδη το ρόλο του συντονιστή της Αντιπολίτευσης θα θέσει υποψηφιότητα σε συνάντηση των Ενώσεων από την οποία εκτός από τον υποψήφιο πρόεδρο θα εκδοθεί διακήρυξη με τις Αρχές των Ενώσεων που επιθυμούν αλλάγη στη διοίκηση της ΕΠΟ.

Στη συγκέντρωση των Ενώσεων δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες υποψηφιότητες, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευ. Γραμμένος, δικηγόρος στο επάγγελμα, φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις αφού είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης, ανήκει διαχρονικά στην αντιπολίτευση και είναι άφθαρτος αφού δεν είχε ποτέ κανένα αξίωμα στην διοίκηση της ΕΠΟ.

Επίσης ο Γραμμένος φέρεται να έχει καλές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού και ήταν ένα από τους τρεις που συναντήθηκαν πρόσφατα με τν κ. Κοντονή για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου.

Πηγή: soccerplus.gr

 

To Top