ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κλείδωσε” στις 28 Μαρτίου η σύσκεψη για τον τελικό! Παρών ο Άρης με τον Καρυπίδη

Το πρώτο βήμα για την διεξαγωγή του τελικού Άρης – Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό έγινε, μετά τη συνεδρίαση της ΕΠΟ και πλέον απομένει να αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός των φιλάθλων που θα φιλοξενήσει το γήπεδο του Βόλου στο ραντεβού της 18ης Μαΐου.

Πλέον από σήμερα έχει “κλειδώσει” και η κρίσιμη σύσκεψη για τις περαιτέρω αποφάσεις. Συγκεκριμένα, ορίστηκε για τις 28 Μαρτίου να γίνει η σύσκεψη παρουσία και των εκπροσώπων του Άρη και του Παναθηναϊκού. Τους “κιτρινόμαυρους” θα εκπροσωπήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Να θυμίσουμε ότι χωρίς να υπάρχει για την ώρα επίσημη τοποθέτηση, όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέχρι τώρα αρνητικός “πυλώνας” για την παρουσία φιλάθλων, ο Αχιλλέας Μπέος, έχει αλλάξει… ρότα. Με άλλα λόγια δεν προβάλλει αντιρρήσεις για να “επιστρέψουν” οι φίλαθλοι σε ένα τόσο σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού.

Βέβαια, όπως σημειώσαμε και χθες ο τελικός του Κυπέλλου μπορεί να πραγματοποιηθεί παρουσία φίλων των δύο ομάδων αν το θελήσει η Κυβέρνηση και η αστυνομική αρχή, αρκεί να το επιδιώξουν εκπονώντας ένα σοβαρό και αποτελεσματικό σχέδιο. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, αλλά εκτός αστικού ιστού, έχοντας επίσης και διαφορετικές εισόδους.

Δίνεται λοιπόν σε πολιτεία και αστυνομία η δυνατότητα να κάνουν μια νέα αρχή… Αν δηλαδή και σε αυτό το Στάδιο δεν έχουν την ικανότητα να κλείσουν μια πεζογέφυρα και να διοργανώσουν έναν τελικό παρουσία συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων των δύο ομάδων, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις…

To Top