Κλείνει με διετές συμβόλαιο στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Η συμφωνία φαίνεται πως είναι οριστική. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετακομίζει στο ΝΒΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς με διετές συμβόλαιο δίπλα στον αδελφό του Γιάννη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι στο τελικό στάδιο και όπως αναφέρει το eurohoops ο διεθνής πάουερ φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο παίκτης είχε ακουστεί ότι θα αγωνιζόταν και στο Summer League με τη φανέλα των «ελαφιών» ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη καθώς εξασφάλισε εγγυημένο συμβόλαιο.

Οι Μπακς υπογράφοντας τον Θανάση θα έχουν μία παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς στο ρόστερ τους θα διαθέτουν δύο αδέρφια από δύο διαφορετικές οικογένειες! Υπενθυμίζεται ότι δίπλα στον Μπρουκ Λόπεζ έχουν υπογράψει τον αδελφό του Ρόμπιν ενώ δίπλα στον Γιάννη θα προστεθεί ο Θανάσης.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Είχε αγωνιστεί για λίγα παιχνίδια με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

To Top