“Κλείνει” ο φάκελος για το 99, σε καλό δρόμο το θέμα με τα δελτία

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99. Η Κοινωνίας Μελών Αρη μέσω των δικηγόρων που «τρέχουν» την υπόθεση έχει ολοκληρώσει την διαδικασία ολοκλήρωσης του φακέλου που περικλείει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να έχει τύχη η αίτηση.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η αίτηση θα κατατεθεί πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης. Με γνώμονα ότι η υπόθεση είναι πολυδιάστατη, η ομάδα των νομικών που τη χειρίζεται θέλει να γνωρίζει το συντομότερο εάν  υπάρξει προσωρινή διαταγή αναστολής.

Εφόσον συμβεί αυτό, η ΠΑΕ θα έχει την ευχέρεια να χειριστεί τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες και πώς κάθε σκοπιμότητα μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα.

Την ίδια ώρα, η κίτρινη ΠΑΕ καταβάλει σοβαρές προσπάθειες προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο των προσωρινών δελτίων (έχει προθεσμία έως 14 Σεπτεμβρίου). Η διοικούσα επιτροπή εξετάζει εναλλακτικούς τρόπους -έχοντας ήδη έρθει σε συμφωνία με τους εμπλεκόμενους, πρώην ποδοσφαιριστές, μάνατζερ- για να είναι καθ” όλα νομότυπη ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην Αλκμήνης δεν έκρυβαν την αισιοδοξία τους ότι στο τέλος το θέμα θα κλείσει θετικά και την Κυριακή θα αγωνιστούν κανονικά όλες οι φετινές μεταγραφές.

 

To Top