Κλείνει στην Τότεναμ ο Ποστέκογλου

Μια ανάσα μακριά από συμφωνία βρίσκονται Τότεναμ και Άγγελος Ποστέκογλου, με τον άλλοτε προπονητή της Παναχαϊκής να εμφανίζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει τους Spurs.

Στον εκλεκτό για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως κατέληξαν στην Τότεναμ. Ο λόγος για τον Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τη Σέλτικ ετοιμάζεται να… σαλπάρει προς τον Λονδίνο!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το πάντα έγκριτο «Athletic», σύμφωνα με το οποίο οι Spurs αναμένεται να κλείσουν οριστικά το deal με τον άλλοτε προπονητή της Παναχαϊκής μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το όνομα του Ποστέκογλου τέθηκε για πρώτη φορά στο τραπέζι μετά την κατάρρευση στις διαπραγματεύσεις με τον Γιούλιαν Νάγκεσλμαν και προοδευτικά κέρδιζε έδαφος όσο δεν αναδυόταν στην επιφάνεια κάποια καλή ενναλακτική.

Μετά και το τέλος των υποχρεώσεών του με τη Σέλτικ, ο Ελληνοαυστραλός προπονητής μπορεί πλέον να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Τότεναμ και να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στον αστραφτερό κόσμο της Premier League.

To Top