ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλείνει τα αυτιά στις φήμες και παλεύει καθημερινά!

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος πέτυχε χθες στον Βόλο το δεύτερο του γκολ, κατά την περίοδο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των “κιτρινόμαυρων”.

Ο αρχισκόρερ του περσινού Άρη, δίνει φέτος τον δικό του αγώνα προκειμένου να διεκδικήσει θέση βασικού στα πλάνα του Πάκο Ερέρα, αναγνωρίζοντας και ο ίδιος τον υψηλό συναγωνισμό στην κορυφή της επίθεσης.

Κλείνει τα αυτιά στις φήμες των τελευταίων ημερών, που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα και καθημερινά καταβάλλει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητές του για συμμετοχή στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Λαμία την ερχόμενη Δευτέρα.

Η δουλειά του είναι μία και ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, πως γι αυτήν είναι εδώ, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του για τα σενάρια: “Και εγώ ακούω και τα διαβάζω. Δεν έχει φτάσει κάτι στα αυτιά μου. Όσο αγωνίζομαι, προσπαθώ να είμαι αυτός που είμαι. Είτε ένα λεπτό, είτε ένα ημίχρονο είτε ένα παιχνίδι, προσπαθώ να είμαι αυτός που είμαι. Από πέρσι που βρίσκομαι στην ομάδα, κάνω κατάθεση ψυχής και προσπαθώ να σκοράρω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ”.

Ειδικά το χθεσινό ματς για τον ίδιο ήταν πολύ ιδιαίτερο. Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, πριν και μετά το τέλος του φιλικού, για την προσφορά του στην ομάδα παλαιότερα. Είχε πετύχει 15 γκολ σε μία σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ, επίδοση που “έσπασε” πέρσι με την φανέλα του Άρη.

To Top