Κλείνει τα αυτιά του, παραμένει στη… γη

Ο Γιάννης Γιαννιώτας βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα στο μικροσκόπιο γαλλικών ομάδων, διαβάζει τα δημοσιεύματα, ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι επίσημα ή έχει κάτι στο χέρι του και προς το παρόν κλείνει τα… αυτιά και προσπαθεί να μείνει στη… γη!

Ο 18χρονος λέει το αυτονόητο στο στενό του περιβάλλον. «Καμία ομάδα δεν με έχει ενοχλήσει, από πουθενά…». Και είναι επόμενο, γιατί μέχρι σήμερα, όλες οι κινήσεις γίνονται από… μακριά και με διακριτικότητα.

Ομάδες όπως η Νις (πήγαν να δουν τον Μάντζιο με τον ΟΦΗ και τσεκάρισαν τον Γιαννιώτα) η Μονακό ή Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και όλες οι άλλες, έχουν δίκτυο σκάουτερ, εντοπίζουν παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα και ανάλογα δραστηριοποιούνται.

Άλλωστε, ο Γιαννιώτας έχει μπροστά του πολύ δρόμο και πολλά ποδοσφαιρικά… χιλιόμετρα για να διανύσει, μέχρι να φτάσει στο σημείο να υλοποιηθεί το ενδιαφέρον ενός συλλόγου σε πράξη…

Όπως διαβεβαιώνει στο περιβάλλον του, αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας τα μυαλά του παραμένουν στο… κεφάλι του και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να καθιερωθεί στον Άρη, να τον βοηθήσει να ανακάμψει, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, ώστε να
βελτιώσει τις αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι του.

Δείχνει ότι βρίσκεται στο… σωστό δρόμο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top