Κλείνει την πόρτα στην Ελλάδα, “βλέπει” Πολωνία και Ρωσία

Στο στόχαστρο ομάδων από την Πολωνία και τη Ρωσία βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας σύμφωνα με δημοσίευμα του πολωνικού τύπου.  Η εφημερίδα, «Przegląd Sportowy» αναφέρει πως για την απόκτηση του ενδιαφέρεται η Λέγκια κάτι όμως που δεν επιβεβαίωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ο Χαριστέας μίλησε στη συγκεκριμένη εφημερίδα, δηλώνοντας ότι υπάρχει πρόταση τόσο από πολωνική όσο και από ρωσική ομάδα, αλλά το σκέφτεται. Ενδεχομένως να περιμένει κάτι καλύτερο ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν θα παίξει στην Ελλάδα, διότι υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.

«Έχω πρόταση από ομάδα τόσο της Πολωνίας όσο και της Ρωσίας, αλλά ακόμα δεν την έχω αποδεχθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Χαριστέας, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδιαφέρον και πρόταση από τη Λέγκια και συμπλήρωσε: «Πρώτα θέλω να δω τι επιθυμώ να κάνω στην καριέρα μου, γνωρίζω, πάντως, πως θα ήθελα να παίξω σε υψηλό επίπεδο», συμπλήρωσε ο Χαριστέας και κατέληξε: «Όσο για την Ελλάδα, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω ξανά, διότι υπάρχει μεγάλη κρίση και τα ταμεία των ομάδων είναι άδεια».

To Top