ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλείνει τον χαφ, φουλάρει για φορ, πάντα ανοιχτό για Καμαρά και στόπερ

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη και όπως αναφέραμε από χθες έχει “κλειδώσει” ο… εκλεκτός για τη θέση του χαφ!

Η φετινή διακοπή για το Μουντιάλ δίνει την ευκαιρία για καλύτερη έρευνα χωρίς την πίεση του χρόνου, αλλά και τη δυνατότητα για ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι να ενσωματωθούν νωρίτερα στις ομάδες και να δουλέψουν.

Ο Άρης φουλάρει για τον αμυντικό χαφ, έχοντας ήδη καταλήξει στον παίκτη που χρειάζεται η ομάδα και έχουν δρομολογηθεί οι λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία, προκειμένου να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη! Πρόκειται για χαφ από την κεντρική Ευρώπη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ετέμπο. Πρόκειται για μέσο με εμπειρία, μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ και ως “8αρι” και ήδη γίνονται συζητήσεις και με την ομάδα του, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που έχει κι άλλες προτάσεις.

Παράλληλα, είναι πάντα ανοιχτό το θέμα με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ η αναζήτηση συνεχίζεται για έναν δεύτερο χαφ, ειδικά σε περίπτωση που αποδεσμευτούν άμεσα ο Ντιόπ με τον Ντουκουρέ, αλλά και για έναν τέταρτο στόπερ, ώστε να υπάρχει κι άλλη επιλογή και να μην κοστίσει ενδεχόμενη απουσία, όπως έγινε με τον Μπράμπετς.

 

To Top