Κλείνουν τα μάτια σε τιμωρία του ΟΦΗ, κουκουλώνουν τον τραυματισμό παίκτη στο Γεντί Κουλέ και επίθεση στον διαιτητή! (video)

Απίστευτη προσπάθεια κουκουλώματος των επεισοδίων που έγιναν στο “Γεντί Κουλέ”, κλείνοντας τα μάτια σε τιμωρία του ΟΦΗ, επιχειρείται το τελευταίο 48ωρο, απόδειξη πόσο… “σημαδεμένο” και “καθαρό” είναι και το φετινό πρωτάθλημα!

Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, πέρα από το γεγονός ότι η Κρητική ομάδα ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι που προήλθε από καθαρό οφσάιντ, οπαδοί της πέταξαν αντικείμενο (αναπτήρα) τραυματίζοντας τον Καπίνο του Παναθηναϊκού!

Ο διαιτητής της συνάντησης Κουτσιαύτης δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα (παθαίνουν ξαφνική… αμνησία κάποιοι διαιτητές για συγκεκριμένες ομάδες), δίνοντας τροφή στην θρασύτητα που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των παραγόντων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενοι το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί!

Ένας από αυτούς είναι ο γ’ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης, ο οποίος εμμέσως υποστήριξε ότι ο Καπίνο δεν δέχτηκε κέρμα, αλλά σωριάστηκε στο έδαφος μετά το γκολ του Κλωναρίδη χωρίς προφανή λόγο!

Ο ΟΦΗ δεν είχε τιμωρηθεί και σε ανάλογο επεισόδιο πέρσι όταν οπαδός της Κρητικής ομάδας είχε χτυπήσει παίκτη του Παναθηναϊκού (Μαυρίας) με σφαλιάρα, ενώ προσπάθησε να εκτελέσει πλάγιο άουτ!

Παράλληλα σε βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο διαιτητής του αγώνα φαίνεται να δέχεται επίθεση από έναν εύσωμο κύριο που… μπουκάρει με την λήξη στον αγωνιστικό χώρο!

Το σχετικό ρεπορτάζ κάνοντας λόγο για έναν κύριο με καφέ μπουφάν ο οποίος υποδέχεται τις αποστολές των 2 ομάδες, «φωτογραφίζει» τον κύριο Γιάννη Φασουμυτάκη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και αντιδήμαρχος Φαιστού! Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν έχει αναφέρει κάτι στο φύλλο αγώνος σχετικά με επίθεση από παράγοντα των γηπεδούχων!

Αυτά συμβαίνουν στην κατ’ άλλα ισόνομη και δίκαιη Σούπερ λίγκα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

To Top