«Κλείνουν» φάκελο ΑΕΚ και Αρης, τρέχει ο Απόλλων, αγωνία για Λάρισα

Το σίριαλ των αδειοδοτήσεων για την επόμενη Basket League συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, πολλές γκρίζες ζώνες και εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού όλοι προσπαθούν να… μαντέψουν τι μπορεί να ισχύσει.

Σήμερα (24/6) υπάρχει προγραμματισμένη άλλη μια συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που προχωράει ασπαζόμενο την απόφαση της περασμένης εβδομάδας με την παράταση μέχρι 30/6 για συμπλήρωση των φακέλων. Ελπίζει φυσικά να μην υπάρξει καμία προσφυγή σε βάρος αυτής της απόφασης, αφού αν υπάρξει τέτοια δύσκολα θα χαθεί, με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος.

Με ελπίδα στην καλή πίστη λοιπόν, ο ΕΣΑΚΕ θα δει σήμερα τι πρόοδος έχει σημειωθεί από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια από την επιτροπή του, δηλαδή την ΑΕΚ, τον Αρη, τον Απόλλωνα Πάτρας και τη Λάρισα.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι η ΑΕΚ και ο Αρης αν δε συμπλήρωσαν ήδη τα υπολειπόμενα έγγραφα είναι πολύ κοντά στο να το πράξουν άρα και στις 30/6 να πάρουν άδεια. Ο Απόλλωνας τρέχει σε μια πιο περίπλοκη περίπτωση, αλλά το παλεύει και αισιοδοξεί βάσιμα ότι θα προλάβει. Οσο για τη Λάρισα, υπάρχει… σιγή ασυρμάτου. Δεν αποκλείεται να ενεργεί και να τα παρουσιάσει όλα μαζί, όπως όμως δεν αποκλείεται και να αποτελέσει παρελθόν με τις… ένδοξες μνήμες τις εντυπωσιακής φετινής σεζόν.

To Top