ΜΠΑΣΚΕΤ

“Κλειδί” η ψυχολογία για να δοθεί τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο

Μοναδικός τρόπος για να μπορέσει ο Άρης να δώσει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο και τις πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα είναι να μπορέσει να βγάλει στο παρκέ για μεγαλύτερη διάρκεια το θετικό κομμάτι που είχε στον αγώνα με τον Χολαργό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το πρώτο ημίχρονο του Άρη με τους νεοφώτιστους ήταν από τα καλύτερα που έχει παίξει φέτος. Όπως δεν ήταν τυχαίο ότι έπαθε μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι δεν ήταν τυχαία και η εμφάνιση του πρώτου μέρους.

Οι κίτρινοι σαφώς και έχουν ψυχολογικό θέμα μετά τις συνεχόμενες ήττες και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Είναι ξεκάθαρα πιο σημαντικό αυτό από την συγκεκριμένη ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ, διότι ο Χολαργός ήταν μια ομάδα στα μέτρα τους.

Ο Γιάννης Καστρίτης εκεί εστιάζει την προσοχή του στην προετοιμασία της ομάδας για τον “τελικό” με την Κύμη. Προσπαθεί να βρει τους τρόπους εκείνους για να αφυπνίσει την ομάδα του, να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και πιστεύει πάρα πολύ πως ένα θετικό αποτέλεσμα αρκεί για να γίνει το κλικ και οι παίκτες να αρχίζουν να δείχνουν τον καλό εαυτό τους.

To Top