«Κλειδί» ο Μανέλ Φερέρ στο πλάνο της διοίκησης, σε ανοιχτή γραμμή με Αθανασιάδη, Κόντη

Όποιος θυμηθεί προσεκτικά την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Κόντη την παραμονή της γενικής συνέλευσης θα διαπιστώσει ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της κίτρινης ΠΑΕ επανέλαβε ουκ ολίγες φορές το όνομα του Μανέλ Φερέρ. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Ο Ισπανός ατζέντης θα έχει ρόλο «κλειδί» στο νέο πλάνο που θα προτείνει η διοίκηση Θανάση Αθανασιάδη και ήδη βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Κόντη.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS στο σχέδιο που θα παρουσιάσει στην επόμενη γενική συνέλευση ο Θανάσης Αθανασιάδης, θα περιλαμβάνεται και η επαναδραστηριοποίηση του ισπανού ατζέντη, ο οποίος δήλωνε πάντα φίλος του Άρη, έχει έρθει ουκ ολίγες φορές στη Θεσσαλονίκη και η τελευταία του εμπλοκή είχε να κάνει με την προσπάθεια επιστροφής του Σέρχιο Κόκε, ενώ πέρσι μεσολάβησε για την απόκτηση των Ντανίλο Περέιρα, Σακάτα, Πορτίγια αλλά και τον δανεισμό του Τόνι Κάλβο στην Πάρμα…

Όπως σημειώνουν στην Αλκμήνης «η λύση Φερέρ» θα σηματοδοτήσει και μια συνειδητή επιστροφή στο μοντέλο με το οποίο βασίστηκε ο Άρης από το 2006 και έπειτα, στο οποίο συνδύαζε παίκτες νεαρούς σε ηλικία, εξελίξιμους, φθηνούς με προοπτική να ανεβάσουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προκρίνεται η επαναλειτουργία της συνεργασίας με τον Φερέρ.

Τα δυο πλεονεκτήματα του Ισπανού, ο οποίος μιλάει σε καθημερινή βάση με τον Γιάννη Κόντη είναι η ικανότητά του να βρίσκει νεαρούς, οικονομικά προσιτούς και εξελίξιμους παίκτες, οι οποίοι παράλληλα δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα, όπως τα φετινά με τις προσφυγές.

 

To Top