"Κλειδώνει" για τον 1ο όμιλο τον Άρη, "μάχη" για παράταση μεταγραφών και αναβολή πρωταθλήματος!

Την Παρασκευή είναι ορισμένη να γίνει η κλήρωση των ομίλων της Γ’ εθνικής. Σε αυτήν θα μπει ο Άρης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά 99%, οι κίτρινοι θα είναι στον 1ο (και πιο δύσκολο) όμιλο, αν και θα επιθυμούσε να είναι στον 2ο όμιλο.

Οι πιέσεις που δέχεται η ΕΠΟ από τους προέδρους των Ενώσεων είναι μεγάλες, τη στιγμή που ο Άρης ακόμη προσπαθεί να βρει τα… πατήματά του. Με αυτά τα δεδομένα η κατάσταση θα διαμορφωθεί ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ NEOY ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Από κει και πέρα, οι κίτρινοι καλούνται να δώσουν μια σκληρή μάχη για παράταση των μεταγραφών, ώστε να ενισχυθούν σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να αποκτήσει μόνο ελεύθερους παίκτες, αλλά ο Άρης θα ήθελε να μπορεί να έχει τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών, ώστε να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματά του.

Επίσης ανοιχτό είναι το θέμα της αναβολής του πρωταθλήματος. Αντί για 14 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει 21 ή και 28 Σεπτεμβρίου. Ημερομηνίες υπάρχουν και ήδη έχει προκύψει θέμα όχι τόσο για τον Άρη όσο έχει να κάνει με την απόφαση του αρμόδιου υπουργού για τα γήπεδα και τις άδειες καταλληλότητας που πρέπει να έχουν.

To Top