«Κλειδώνει» ενδεκάδα με Γιαννίτση εκτός, Παπαστεριανό εντός, σκέψεις για Κοτσαρίδη αντί Γιαννιώτα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος συνέχισε τις δοκιμές στα πλάνα του. Όλα δείχνουν ότι «κλειδώνει» μια ενδεκάδα με εκπλήξεις…

Συγκεκριμένα, όπως έδειξε και στη σημερινή προπόνηση θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να ξεκινήσει ο Γιαννίτσης στα στόπερ. Δεδομένης της απουσίας του Πουλίδο, το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα είναι εκτός απροόπτου Παπαζαχαρία (πήρε… πόντους με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ) και Παπαστεριανό.

Ο προπονητής των κίτρινων δοκίμασε για κάποιο διάστημα και τον Ηρακλή, αλλά το δίδυμο Παπαζαχαρία-Παπαστεριανού κερδίζει σημαντικό έδαφος.

Αριστερά θα είναι ο Ζαραδούκας, ενώ δεξιά εφόσον είναι καλά θα παίξει ο Καζναφέρης. Διαφορετικά θα επιστρέψει ο Ψυχογιός.

Στο κέντρο και στα αμυντικά χαφ οι Κοέλιο, Τριανταφυλλάκος είναι τα φαβορί, ενώ στις πτέρυγες υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει ο Κοτσαρίδης (αριστερά) αντί του Γιαννιώτα και ο Διαμαντάκος.

Από κει και πέρα, το δίδυμο της επίθεσης είναι δεδομένο. Φουνταριστός ο Αγκάνθο με τον Τάτο μερικά μέτρα πιο πίσω του σε ρόλο «δεκαριού».

Φυσικά, ο προπονητής του Άρη μέχρι την τελευταία στιγμή θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα, τη στιγμή που κι ο ίδιος αρέσκεται στις… εκπλήξεις.

To Top