“Κλειδώνει” ενδεκάδα με Διαμαντάκο, Ψυχογιό και Κοέλιο

Στη λύση του Δημήτρη Διαμαντάκου φαίνεται να καταλήγει ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας, στη Βέροια, αν και σημαντικές πιθανότητες διατηρεί η χρησιμοποίηση του Νίκου Αγγελούδη. Ο προπονητής των κίτρινων δείχνει να “κλειδώνει” την κιτρινόμαυρη ενδεκάδα.

Ο Διαμαντάκος δοκιμάστηκε στην κορυφή επίθεσης στη σημερινή πρόβα ενδεκάδας που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου. Ο νεαρός επιθετικός, είχε ξεκινήσει και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μιχαλήτσος βλέπει και τον σκόρερ εκείνου του αγώνα τον Αγγελούδη και όλα θα κριθούν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα στη θέση του δεξιού μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Νίκος Ψυχογιός, επιστρέφοντας στην ενδεκάδα, μετά τον τραυματισμό του, αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος είχε αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ερωτηματικό παραμένει η θέση του αριστερού εξτρέμ με την οποία ο Μιχαλήτσος εξακολουθεί να προβληματίζεται. Το ενδεχόμενο Γιαννιώτα-Καζναφέρη στις πτέρυγες, φαίνεται, πάντως, να κερδίζει πόντους…

Από εκεί και πέρα ο Διούδης θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ο Ζαραδούκας αριστερά στην άμυνα, ο Πουλίδο και ο Παπαζαχαρίας θα παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας, ενώ στον άξονα ο Κοέλιο επιστρέφει δίπλα στον Παπαστεριανό με τον Τάτο να είναι μπροστά τους.

To Top