ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κλειδώνει” η άμυνα με ένα ερωτηματικό στο όνομα… Σάκιτς

Ο Άκης Μάντζιος “μετράει” δυο σημαντικές επιστροφές στην άμυνα του Άρη, η τετράδα “κλειδώνει”, αν και υπάρχει ένα ερωτηματικό.

Οι κιτρινόμαυροι μέχρι και το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου είχαν ως δυνατό σημείο τους την άμυνα, καθώς είχαν δεχθεί έξι γκολ σε εννέα αγώνες, με τα τρία εξ’ αυτών να μην τους “πληγώνουν”, στις νίκες με Ατρόμητο (1-3), Παναιτωλικό (5-1) και ΝΠΣ Βόλο (1-2), τα δύο να είναι με την ΑΕΚ (το ένα με ανύπαρκτο πέναλτι) και το άλλο στην ήττα 1-0 με τον Ιωνικό.

Η τετράδα που αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας στην άμυνα, ήταν αυτή με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο, τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Γκάνεα αριστερά.

Η μοναδική φορά μέχρι την πικρή βραδιά με τον ΠΑΣ, όπου αγωνίστηκαν μαζί Μπράμπετς και Δεληζήσης ήταν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Πλέον, η μόνη θέση που “παίζει” είναι αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, καθώς τα δεδομένα των περσινών παιχνιδιών με τον ΠΑΟΚ, έδωσαν πολύ καλό βαθμό στον Εμάνουελ Σάκιτς. Μπορεί ο Αυστριακός να επέστρεψε στην ενδεκάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να μην τα πήγε καλά – έγινε αλλαγή στο ημίχρονο δίνοντας τη θέση του στον Σάσα- αλλά πέρσι τα είχε πάει πολύ απέναντι στον Ζίφκοβιτς, έναν από τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές του κυριακάτικου αντιπάλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άκης Μάντζιος το σκέφτεται, αν και ο Γκάνεα φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας…

To Top