ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κλειδώνει” η άφιξη του Καμαρά για τον Άρη!

“Κλειδώνει” η άφιξη του Καμαρά για τον Άρη! Έπεσαν οι υπογραφές του Άρη από χθες με τόσο με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά όσο και με τη Φούλαμ. 

Όλες οι τελευταίες εκκρεμότητες και λεπτομέρειες για την απόκτηση του Καμαρά από τον Άρη διευθετήθηκαν από χθες  και ο παίκτης θεωρείται πλέον μέλος των «κιτρινόμαυρων», καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, έπεσαν οι υπογραφές και των τριών πλευρών.

Άρης, Φούλαμ και Καμαρά συμφώνησαν και στο… χαρτί και για τη μεταγραφή του παίκτη οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν 3.500.000 ευρώ, με τον Μαυριτανό φορ να γίνεται κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Μετά την οριστική συμφωνία με τον παίκτη και τη Φούλαμ (δείτε ΕΔΩ) οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την πλευρά του 26χρονου επιθετικού για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη μετάβασή του στη Θεσσαλονίκη.

Οι επικεφαλής του Άρη θέλουν να έρθει ο Καμαρά μέχρι την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στο σύνολο του Άκη Μάντζιου, μπαίνοντας άμεσα στις προπονήσεις και γνωρίζοντας το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με συμπαίκτες και προπονητές.

To Top