“Κλειδώνει” η αρχική ενδεκάδα: Mε αλλαγές ο Άρης κόντρα σε Παναιτωλικό

Ο Σάββας Παντελίδης έχει πάρει σχεδόν τις τελικές του αποφάσεις για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η κακή εικόνα του Άρη στα δύο τελευταία ματς, σε συνδυασμό και με την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου στον αγώνα, δίνουν την δυνατότητα στον 54ρονο προπονητή να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Στο τέρμα αναμένεται να είναι και πάλι ο Κουέστα, με τον Σόουζα να αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τον Κόρχουτ ως αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, Βέλεθ και Ροζ έχουν το προβάδισμα, κυρίως λόγω των χαρακτηριστικών των αντιπάλων επιθετικών, καθώς είναι αρκετά γρήγοροι, επομένως δεν ταιριάζουν στο στιλ του Δεληζήση.

Στη μεσαία γραμμή ο Μπάσα θα επιστρέψει στο πλευρό του Σιώπη, με τον Ματίγια να μένει στον πάγκο, καθώς έδειξε επηρεασμένος από τον τραυματισμό του κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ντιγκινί κατά πάσα πιθανότητα στην κορυφή της επίθεσης, με τον Μαρτίνες σε ρόλο δεκαριού. Ο Ματέο στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Φετφατζίδη στο άλλο, καθώς ο Λάρσον αν και έτοιμος θα μείνει στον πάγκο στην αρχή του αγώνα.

To Top