ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλειδώνει» η ενδεκάδα, μία θέση ανοιχτή στο μυαλό του Μάντζιου

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς της Δευτέρας στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο μπαίνει πλέον ο Άρης.

Μετά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν σε ακόμα ένα τρίποντο, το πρώτο εκτός έδρας, για να ξεκινήσουν τη βαθμολογική ανάκαμψη μετά τους χαμένους βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του με τρεις απουσίες: Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο και Λούμορ δεν υπολογίζονται για το ματς της Δευτέρας, κάτι που φέρνει συγκεκριμένες επιλογές στην αρχική ενδεκάδα του Άρη.

Η αμυντική γραμμή θα μείνει ανεπηρέαστη και θα είναι ίδια όπως στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Κουέστα στο τέρμα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, Σούντγκρεν και Γκανέα στα άκρα. Το δίδυμο Σάσα και Τζέγκο στα αμυντικά χαφ λειτούργησε πολύ καλά και θα διατηρηθεί, ενώ πιο μπροστά οι Γκάμα, Μαντσίνι και Καμαρά δε χάνουν τη θέση τους.

Έτσι, μένει μία θέση κενή για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα και αυτή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το σχήμα που θέλει να κατεβάσει ο Άκης Μάντζιος. Εάν ο Άρης παραταχθεί με το κλασικό του 4-2-3-1, τότε βασικός υποψήφιος για τη μία θέση του μεσοεπιθετικού είναι ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος ωστόσο είχε χάσει αρκετές προπονήσεις και βρίσκεται πιο πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Εάν όμως ο προπονητής του Άρη επιλέξει μια διαφοροποίηση στο σχήμα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Εντιαγέ, ή ακόμα αν πάει σε ένα πιο επιθετικό σχήμα δίνοντας φανέλα βασικού στον Άλι. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα το πρωί και αύριο, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας.

To Top