“Κλειδώνει” η ενδεκάδα, με Σουνά αντί Γιαννιώτα, μέσα ο Γιαννίτσης, μπακ ο Καζναφέρης

Οι δοκιμές και τα πειράματα τελειώσανε και οι προπονητές του Άρη φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσουν στην Κομοτηνή, τη προσεχή Δευτέρα, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Οι Πασιαλής και Μπουγιουκλής στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Νέο Ρύσιο, ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής, στη συνέχεια δούλεψαν με τους επιθετικούς τους στα τελειώματα φάσεων κι ακολούθως έκαναν «πρόβα» εντεκάδας, στο καθιερωμένο πια διπλό της Πέμπτης.

Το 4-3-3 δεν θα αλλάξει, ενώ όπως από χθες σας ενημερώσαμε η τετράδα της άμυνας θα έχει δύο νέα πρόσωπα και θα είναι η εξής. Ο Μιχάλης Γιαννίτσης θα πάρει τη θέση του Νίκου Παντίδος στο… πλευρό του αρχηγού Γρηγόρη Παπαζαχαρία και θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Καζναφέρης και Μαργαρίτης δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα.

Η τριάδα του άξονα δεν θα αλλάξει με τους Οικονομόπουλο, Παπαστεριανό και Κοέλιο να παίζουν στα χαφ, ενώ μπροστά ο Γιάννης Γκέσιος επιστρέφει έπειτα από το ματς της Λειβαδιάς στο δεξί άκρο μεσοεπιθετικά, ο Δημήτρης Σουνάς θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Γιάννη Γιαννιώτα αριστερά κι ο Νταβίντ Αγκάνθο θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος, να σημειωθεί πως το δίδυμο Πασιαλή και Μπουγιουκλή δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος του διπλού, δείχνοντας πως έχει αποφασίσει για την εντεκάδα.

To Top