ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κλειδώνει” η μεσαία και αμυντική γραμμή, εξαιτίας των απουσιών

Στην τελική της ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την ερχόμενη Δευτέρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης έχει σχεδόν καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα, ενώ δύο γραμμές, μεσαία και άμυνα, φαίνεται πως ήδη έχουν “κλειδώσει” από τη στιγμή που, Μιτζέν Μπάσα και Μιχάι Κόρχουτ, δεν υπολογίζονται.

Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν άδεια από τις Εθνικές τους ομάδες και έτσι πρέπει να αναχωρήσουν για Αλβανία και Ουγγαρία αντίστοιχα, ενώ κανονικά θα αγωνιστούν οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος, που θα ενσωματωθούν στην Εθνική Ελλάδα την επόμενη μέρα, Τρίτη.

Έτσι λοιπόν, Μανώλης Σιώπης και Χαβιέ Ματίγια για ένα ακόμα ματς θα είναι το δίδυμο του Άρη στη μεσαία γραμμή, με τον Γιώργο Βαλεριάνο να επιστρέφει στη βασική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ και τον Μανώλη Τζανακάκη να αγωνίζεται δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας, αναμένεται να επιλεχθεί και πάλι το δίδυμο, Βέλεθ-Ροζ, αν και πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα αντί του Γάλλου στόπερ, έχει και ο Γιώργος Δεληζήσης.

To Top