ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλεισμένοι για δυο ώρες στα αποδυτήρια! Σκληρή γλώσσα από Χαριστέα για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!

Κλεισμένοι για δυο ώρες στα αποδυτήρια! Σκληρή γλώσσα από Χαριστέα για να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Το διαζύγιο του Άρη με τον Σάββα Παντελίδη, μετά την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη δρομολόγησε μια σειρά ενεργειών…

Από τις έξι το απόγευμα βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Άγγελος Χαριστέας, προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια συνάντηση-συνομιλία σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα αίτια της κρίσης, αλλά και παράλληλα να χαραχθεί η επόμενη μέρα. Για πάνω από δυο ώρες ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια Χαριστέας και παίκτες.

Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε μια ανοικτή συζήτηση, στην οποία μέσα στην λογική να δοθούν απαντήσεις, μίλησαν αρκετοί παίκτες, είπαν τι κατά τη γνώμη τους έφταιξε για την εικόνα της ομάδας χθες, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ντροπιαστική ήττα. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να θιχτούν γενικότερα θέματα, με τον Χαριστέα να ακούει με προσοχή τις απόψεις όλων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το μήνυμα του Χαριστέα στους παίκτες ήταν σαφές για την ανάληψη των ευθυνών όλων: “Εμφανίσεις σαν αυτές κόντρα Βόλο αδικούν εσάς και το σύλλογο. Είναι υποχρέωση όλων να δώσουμε συνέχεια στην περσινή πετυχημένη χρόνια και πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή εδώ”, ενώ παράλληλα τους προέτρεψε: “Στη διακοπή πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με τον Παναθηναϊκό να βγάλουμε την πραγματική εικόνα του Άρη”.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Χαριστέας υπογράμμισε ότι: “Είμαστε καλύτεροι από πέρσι και πρέπει να το αποδείξουμε” ενώ κατέληξε: “Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του”.

To Top