Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα (video)

 

Σε λίγες ώρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για το ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο, Δευτέρα, στην Αττική.
Όπως ανέφερε νωρίτερα ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τα φαινόμενα δεν θα είναι έντονα σε όλη την περιφέρεια, και αυτό σημαίνει ότι ίσως δεν θα κλείσουν όλα τα σχολεία.

«Η πρόληψη πάντα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις ώστε κανένα παιδί ή συνοδός που θα το πηγαίνει στο σχολείο να έχει πρόβλημα», τόνισε ο κ. Πατούλης μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ.

«Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε . Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε», πρόσθεσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ με τη σειρά του ο υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν έως τώρα από την κακοκαιρία «Barbara», αλλά και στο τι θα γίνει με τα σχολεία. 

«Ό,τι προβλήματα υπάρχουν έως τώρα είναι περιορισμένα και οφείλονται στις άσκοπες μετακινήσεις από κάποιους που δεν εισάκουσαν την έκκληση. Για αυτό όποιος πρέπει να μετακινηθεί, ας το κάνει έχοντας μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες. 

Στις 11 θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ότι αφορά την εργασία και τα σχολεία. 

Το πιο πιθανό είναι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία». 

To Top