Κλειστά χαρτιά από Αλκαράθ, χαμόγελα για Τάτο

Ο Αρης συνέχισε την προετοιμασία του, έχοντας σύμμαχο τον χρόνο. Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα έχουν περισσότερες μέρες για την προσαρμογή τους και ο Λούκας Αλκαράθ για να ετοιμάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα για το δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με τα όσα φάνηκαν στη σημερινή προπόνηση αργεί να ανοίξει τα χαρτιά του. Όπως μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι: “Ο Ισπανός τεχνικός «αναλώθηκε» σε ασκήσεις επί χόρτου, τοποθετώντας τρεις εστίες σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου, υποβάλλοντας τους παίκτες του σε επιθέσεις κλειστού χώρου, υπό ασφυκτική πίεση. Πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο ίσως κληθούν να αντιμετωπίσουν οι κίτρινοι στο νησί των Φαιάκων και επομένως ο Αλκαράθ, παίρνει τα μέτρα του”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ από το nova αναφέρεται ότι: “Το διαφορετικό στο Ρύσιο, παρά τον βροχερό καιρό, ήταν η διάθεση, απ΄ όλους. Αρχής γενομένης από τον προπονητή. Ο Αλκαράθ, ήταν χαμογελαστός και συγκαταβατικός, απόρροια των τελευταίων κινήσεων, με αποκορύφωμα την έλευση του Ανδρέα Τάτου. Ο τελευταίος, παρά την πρώτη του επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Αρη, δεν ήταν κουμπωμένος”.

To Top