ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστά “χαρτιά” από Αναστόπουλο, σκέψεις για Ντούνη και Παυλίδη

Με πολλές δοκιμές επί χόρτου, κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα και όχι την αγωνιστική τακτική ολοκληρώθηκε το χθεσινό οικογενειακό διπλό των παικτών του Άρη στο Νέρο Ρύσιο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για μία ακόμα μέρα δεν άνοιξε τα “χαρτιά” του, αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας για το αυριανό ματς στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Η λογική λέει πως πολύ δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές και ο “Αναστό” θα εμπιστευτεί την ενδεκάδα που επέλεξε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Κι αν ακόμα υπάρξουν αυτές θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη μεσοαμυντική γραμμή, καθώς -τουλάχιστον- για τώρα δεν αλλάζει σε καμία των περιπτώσεων η αμυντική τετράδα με τους Μπράβο, Μελισσά, Γεωργιάδη και Τσουμάνη να διατηρούν τις θέσεις τους.

Για το παιχνίδι με την Καβάλα προδάδισμα για τη θέση του τερματοφύλακα έχει ο Τζινάρ, αντί του Σιδεράκη, που ίσως κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ΑΜπελοκήπων την ερχομενη Τετάρτη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική.

Αντί του Πόι, δεν αποκλείεται να επιλεχθεί ένας εκ των Ντούνη ή Παυλίδη. Ο Αργεντινός δεν είναι απολύτως έτοιμος ακόμα, ενώ οι δύο τελευταίοι κέρδισαν πόντους στα μάτια του “Αλενατόρε”, όταν με την είσοδο τους στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Κρύα Βρύση, αναμόρφωσαν με την απόδοση τους την εικόνα του Άρη.

Όσον αφορά την παρουσία του Ν΄Λουντούλου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ αντιθέτως Ρόβας, Καζναφέρης και Τάτος θα διατηρήσουν την θέση τους. Τέλος, ο Καπνίδης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει και πάλι βασικός, ενώ δεν αποκλείεται χρόνο συμμετοχής να πάρει και ο Κυβελίδης.

To Top