ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλειστά χαρτιά από Μάντζιο, “μετράει” την απουσία του Ροζ

Ο Άκης Μάντζιος θα δει σήμερα την ομάδα στο τελικό τεστ, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής. Κρατάει κλειστά χαρτιά, μετά από τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες, αλλά και την προσέγγιση του στο επόμενο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ίδιος παραδέχθηκε δημόσια ότι: «Ήταν ένα δύσκολο 15ήμερο για εμάς, υπήρχε ανησυχία σε όλους μετά τα κρούσματα που είχαμε στην ομάδα. Έχουμε ηρεμήσει τώρα, ακολουθήσαμε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν μέρες που δεν προετοιμαζόμασταν κατάλληλα, όμως έπρεπε να προσαρμοστούμε και μέρα με τη μέρα το αφήναμε πίσω μας και συνεχίζαμε τις προπονήσεις για το ματς με τον Αστέρα».

Σε αυτό το ματς, η μόνη σίγουρη απουσία είναι αυτή του Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Από κει και πέρα, σίγουρα θα υπάρχουν απουσίες για τους 4+1 παίκτες που ήταν σε καραντίνα, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, βάσει της προσαρμογής στα προσωπικά δεδομένα.

Μέσα σε αυτό το κάδρο θα κάνει τα τελικά τεστ, πριν καταλήξει στην αποστολή της Κυριακής. Το πιο πιθανό είναι η αποστολή να γίνει γνωστή λίγη ώρα πριν την σέντρα…

To Top