ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Κλειστά χαρτιά” από Παντελίδη – Οι “σίγουροι” και τα ερωτήματα…

Ο Σάββας Παντελίδης -όπως κι αναμενόταν- στην χθεσινή προπόνηση του “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη δεν δείχνει ενδεκάδα, όποτε η ομάδα προπονείται στο Χαριλάου και αυτό το διατήρησε και χθες, αν και λίγο πολύ ορισμένα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα και σε αυτό το παιχνίδι, με τον Μανώλη Τζανακάκη να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Βαλεριάνο αντί του Κόρχουτ στο αριστερό άκρο. Βέλεθ και Ροζ αναμένεται να είναι και πάλι βασικοί.

Ο Σιώπης είναι ο σίγουρος της μεσαίας γραμμής με τον Ματίγια αν όλα κυλήσουν ομαλά και τις επόμενες μέρες στο πλευρό του, αντί του Μπάσα. Ο Ματέο στο ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο ο Λάρσον εφόσον ξεπεράσει την ίωση άμεσα, με τη θέση “10” να είναι ακόμα ανοιχτή, όπως και αυτή του φορ.

Ως “δεκάρι”  θα αγωνιστεί ο Ντιγκινί αν παίξει στην κορυφή ο Γιουνές. Αν ο Γάλλος όμως διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, τότε πιθανότητες πολλές έχει ο Φετφατζίδης να ξεκινήσει ως βασικός αντί του Μαρτίνες.

To Top