ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κλειστά χαρτιά από τον… απρόβλεπτο Μπούργος, σε φουλ ρυθμούς ο Άρης ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Άρης έχοντας αποδράσει από το ΟΑΚΑ μ΄ενα πολύτιμο “τρίποντο” κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε αυτό που ήθελε καθώς είναι η πρώτη φορά στη διάρκεια της σεζόν που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση δύο βαθμών από τους άμεσους αντιπάλους τους.

Οι κιτρινόμαυροι πλέον, όχι απλά καλούνται να διατηρηθούν σε αυτή, αλλά θα προσπαθήσουν να μεγαλώσουν τη διαφορά ούτως ώστε να πλησιάσουν στον στόχο της ευρωπαϊκής συμμετοχής τους για 4η συνεχόμενη σεζόν! Η σημασία του αγώνα δεδομένη, την υπογράμμισαν και στις πρόσφατες δηλώσεις τους οι Σάσα και Μπεναλουάν.

Από κει και πέρα, είναι δεδομένο ότι είμαστε μακριά από το σημείο να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα πλάνα του Χερμάν Μπούργος. Έγινε πολύς λόγος ήδη, για τα όσα επέλεξε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε ΠΑΣ και ΑΕΚ και σίγουρα ενόψει του δεύτερου συνεχόμενου ντέρμπι κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.  Κακά τα ψέματα, αυτήν την στιγμή κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τις σκέψεις του… απρόβλεπτου Αργεντίνου τεχνικού, σε ότι αφορά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπούργος θα δει και σήμερα στο Ευρωπαϊκό του παιχνίδι τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μαρσέιγ, γνωρίζοντας ότι είναι δυο τελείως διαφορετικά παιχνίδια, όμως με βάσει την εικόνα που έχει ήδη σχηματίσει (ήταν παρών στις κερκίδες στο πρόσφατο ντέρμπι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης), θα προχωρήσει στις τελικές του αποφάσεις.

To Top