«Κλειστά χαρτιά» από τον Πρόμπιερζ

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα οι δοκιμές του Πρόμπιερζ ενόψει Παναθηναϊκού να ήταν ξεκάθαρες με την επιλογή δεύτερου επιθετικού και τον αγωνιστικό σχηματισμό που ακολούθησε, ωστόσο, προτίμησε να κρατήσει «κλειστά χαρτιά» για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για έναν κι απλούστατο λόγο, τον αντίπαλο προπονητή.

Ο Πολωνός θέλησε να αποφύγει τις ασκήσεις επί χάρτου, όμως με βάση το αποτέλεσμα και κυρίως τη λειτουργία της ομάδας του δεν θα αποκλίνει από το 4-4-2. Αυτό επιβάλει η λογική καθώς ο Άρης ψάχνει να βρει την σταθερότητα που του έλειψε όλο αυτό το διάστημα, αλλά υπάρχουν πάντα ιδιαιτερότητες και οι τρόποι αντιμετώπισης βαραίνουν τον προπονητή και τις επιλογές του.

Στα θετικά είναι ασφαλώς η κατάσταση των Ντίκο, Παπαστεριανού, Καζναφέρη οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι σε αντίθεση με τους μόνιμους το τελευταίο διάστημα απόντες (Γιακούποβιτς, Κατίδη, Νάτσο, Σηφάκη).

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Πρόμπιερζ θέλει να αιφνιδιάσει τον προκάτοχό του Σάκη Τσιώλη, δίχως απαραίτητα να μπει στη λογική των αλλαγών, αλλά ακολουθώντας οι παίκτες του κατά γράμμα τα όσα δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και απέδωσαν καρπούς κόντρα στον Παναθηναϊκό.    

Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι με προορισμό την Καλαμάτα και στη συνέχεια οδικώς στη Τρίπολη. Η επιστροφή θα γίνει μέσω Αθηνών.


Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!  

To Top